St. Jansfeesten 2019

St. Jansfeesten: drie dagen feest, met voor elk wat wils. Zaterdagavond was wat minder dan voorgaande jaren, maar de meeste bezoekers vonden het gezellig en bleven tot het eind. Ook niet echt veel volk bij de St. Janviering zaterdagmiddag in de open lucht. Kees Jongeneelen, Ria van Oorschot en Rob Sambeek gingen daarin voor. Aansprekende teksten en inbreng van fanfare, ouderenkoor en gilde maakten het tot een bijzonder sfeervol gebeuren.
Bij de opening op vrijdagavond stroomde het Kloosterplein vol, toen 460 deelnemers aan de wandelvierdaagse er hun medailles op kwamen halen. The Realty Show met DJ Johan verzorgde een lang feestje. Tussendoor werd klimwedstrijd voor de jeugd gewonnen doorj Meike Lips.
Zondag Zeskamp bij warm weer leuke spelen met veel water. Er werd sportief en met veel plezier gestreden. ’s Morgens door 12 jeugdteams en won de familie Lazeroms. 10 teams jongeren/volwassenen maakten er ’s middags een sportief spektakel van. Teamboys Quod, won met drie punten verschil voor ‘’t Kippenhok’.
Kunstschilder Peter Jochems verraste met zijn expositie in De Trapkes vooral zijn dorpsgenoten. ‘’We wisten niet dat we zo’n kunstenaar in ons dorp hadden’’, werd vaak gehoord. Ondanks de warmte was het behoorlijk druk op de braderie. De terrassen zaten vol en de sfeer was voortreffelijk. Tot laat in de avond zorgde Fuso voor feest op het Kloosterplein.

Dit bericht is geplaatst in Foto Album, Nieuwsberichten. Bookmark de permalink.